jueves, 3 de diciembre de 2009

Cistella de Revistes

La "cistella de revistes" és un servei que la biblioteca ofereix als seus usuaris i que es troba dins del "Racó d'actualitat".

Al "Racó d'actualitat" hi podreu trobar la premsa que arriba a la biblioteca:
- premsa d'àmbit nacional: El Periodico i L'Avui
- prema d'àmbit comarcal: El 9 Nou
- premsa local: El Portaveu, El Tots
També hi trobareu tota la informació de caràcter local: cartells, tríptics, butlletins i fulletons que informin d'activitats, actes i serveis dels Hostalets de Balenyà.

Al costat de la premsa diària hi trobareu la "cistella de revistes" plena de revistes de diferents temàtiques per poder llegir a la biblioteca o també per agafar en préstec.

La Biblioteca el Drac està subscrita a diferents revistes:
- Sàpiens
- Descobrir Catalunya
- Revista Opcions
- El Temps
- Turismo rural
- Cavall Fort
- El Tatano






Gràcies a la col·laboració dels usuaris de la biblioteca, la cistella de revista és molt més àmplia i també hi podreu trobar revistes de moda, salut, motor,esport, història, decoració, jardineria...

Com podeu col·laborar amb la "cistella de revistes" de la Biblioteca el Drac? Doncs portant revistes que tingueu per casa i que hagueu de llençar i que cregueu que poden ser interessants per la biblioteca. De totes maneres no penseu que la Biblioteca el Drac us servirà de "contenidor" per a les vostres revistes. Un cop porteu les revistes, el personal de la biblioteca valorarà l'interès que poden tenir (es valorarà que no siguin massa antiquades, que els continguts no siguin massa obsolets, que puguin ser d'interès per als usuaris, que no estiguin repetides...)

Si teniu qualsevol dubte, envieu-nos un correu a biblioteca@ajbalenya.org o veniu a la biblioteca qualsevol dia, de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tarda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario