viernes, 20 de noviembre de 2009

Presentant el Racó de Cuina

Us presentem un parell de llibres de cuina internacional que podeu trobar al Racó de Cuina:

El menjar al Japó
Muriel Gómez Pradas
Barcelona: Editorial UOC (Col·lecció Vull Saber),2006

La cuina d'un país és important per conèixer la manera de ser de la seva gent. En el cas del Japó és especialment així. El peculiar paper del menjar en la religió, en les festes de cada estació o les normes a taula en són proves magnífiques. Aquest llibre explica amb precisió aquests aspectes i permet entendre millor un país tan llunyà culturalment com el Japó.

Las 100 recetas más famosas del mundo. Tiramsú, pollo tandori, brownies, paella, sushi...y muchos más
Graciela Bajraj
Barcelona: Alba Editorial, 2008

Vivim en una societat cada cop més globalitzada i cosmopolita. Gràcies a la barreja de cultures, descobrim receptes d'altre països del món que, poc a poc, passen a formar part de la nostra pròpia gastronomia. Aquest llibre presenta els plats més representatius de les diferents cuines del món. Està dividit en tres capítols: entrants, plats forts i postres i conté plats que van des de la paella espanyola al tajine de xai àrab, de l'apple pie anglès al tiramisú italià, del guacamole mexicà a la musaka grega i del faláfel àrab al sushi japonès.



Els trobaràs a la Biblioteca el Drac.

Alguna suggerència i/o recomanació?

1 comentario:

  1. Des de Can Butjosa, la biblilioteca infantil i Juvenil de Parets del Vallès ens han dit:

    "Això d'engrescar a llegir té molt a veure amb la cuina!! De ben segur la vostra pàgina web ens farà molt bon profit a tots!!
    Felicitats.
    Una abraçada.
    Mercè"

    ResponderEliminar