jueves, 19 de noviembre de 2009

Alguna cosa es cou a la Biblioteca


Des del principis d'Octubre a la Biblioteca el Drac busquem receptes de la gent dels Hostalets de Balenyà. Si l'any passat buscàvem fotografies antigues, aquest any hem decidit recopil·lar el màxim de receptes possibles de la gent que viu al poble. Poden ser primers plats, segons o postres, plats moderns o tradicionals, sofisticats o senzills. El que volgueu. La nostra idea és fer-ne un recull en forma de llibre per Sant Jordi.

Podeu fer-nos arribar les vostres receptes per diverses vies:
- personalment a la Biblioteca, obert cada tarda de 4 a 8
- a través del correu electrònic (biblioteca@ajbalenya.org)
- a través del correu convencional (Biblioteca el Drac- c/escoles s/n- 08550 Balenyà)
Les esperem!

A partir d'aquesta iniciativa, la biblioteca ha realitzat diverses activitats relacionades amb el món de la cuina:
- Racó de cuina: Espai de la biblioteca on podeu trobar-hi moltíssims llibres de cuina, receptes, refranys i recursos web.
- Joc del Superdetectiu Cuiner: Joc realitzat amb els alumnes del CEIP Joan XXIII, en que els nens havien de presentar una recepta per a convertir-se en el superdetectiu cuiner de la Biblioteca. Fa pocs dies, un jurat format per experts en cuina de 6è curs, van decidir els guanyadors (podeu veure-ho a http://phobos.xtec.cat/ceipj23balenya/biblioteca)


Durant uns quants dies us anirem presentant en aquest blog alguns dels llibres que formen el racó de cuina a la biblioteca.

Recordeu... Alguna cosa es cou a la biblioteca!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario