miércoles, 3 de febrero de 2010

Tastets artístics a la biblioteca/II

El passat 7 de gener va començar el cicle "Tastets artístics a la biblioteca", un conjunt d'actuacions artístiques a càrrec de gent que tenen o han tingut relació amb la Biblioteca el Drac i el CEIP Joan XXIII.

La primera actuació, el tastet de música clàssica a càrrec de Wiki-Trio, va haver de ser suspesa per culpa del mal temps. L'actuació es farà el proper dissabte 13 de febrer, a les 8 del vespre a la parròquia de Sant Fruitós de Balenyà.

Repassem algunes de les actuacions de les que s'han fet fins ara. Dimecres 27 de gener, Jordi Ginesta i Elisenda Oms ens van oferir uns "Tastets de pop-rock" amb versions de temes de Els Pets, Amaral, La Oreja de Van Gogh o Lax'n'busto.
Podeu veure vídeos de l'actuació en aquests enllaços: versió lax'n'busto, versió Lluís Llach i "Jo el cel i tu la lluna".

Dimarts 2 de febrer va ser el torn de Marc Puigdomènech i Pep Sallent, que van tocar temes com "Torna, Serrallonga", versions de temes de Manel, Lluís Llach o Ja t'ho diré i també temes propis com "Conte de fades" inclòs al disc de Marc Puigdomènech. Podeu veure vídeos de l'actuació als següents enllaços: "Qualsevol nit pot sortir el sol" i "Torna, torna, Serrallonga".

No hay comentarios:

Publicar un comentario