viernes, 22 de enero de 2010

Tastets artístics a la Biblioteca

Durant aquest mes de gener, a la biblioteca el Drac podem disfrutar d'un cicle de tastets artístics on hi actuen artistes locals que tenen relació amb la biblioteca o el CEIP Joan XXIII.

El primer del cicle, el tastet de música clàssica, va haver de ser suspès a causa de la nevada que va caure aquell dia. Properament us informarem de la data del nou concert.

El passat 12 de gener, vam poder disfrutar d'un tastet de teatre, titulat "S'aixeca el teló" a càrrec de Marta Parramón. L'actriu local ens va parlar del món del teatre a través del seu currículum: de la importància de la caracterització, la veu, els trucs i tècniques.

Dimecres 20 va ser el torn dels tastets acústics, amb el grup Nordest (format per Joan Compta, Nuna Martínez i Marta Cid). El repertori el formaven temes de gent com Chambao, Leonard Cohen, Noa, Ani di Franco, Sopa de Cabra, Bob Dylan o Bruce Springsteen.



També podeu veure un vídeo en aquest enllaç.


Pels propers dies ens espera:
- Tastet de pop-rock a càrrec de Jordi Ginesta i Elisenda Oms (dimecres 27 a les 7 de la tarda)
- Tastet de pop rock i versions acústiques a càrrec de Marc Puigdomènech i Pep Sallent (dimarts 2 de febrer a les 7 de la tarda)
- Tastet de gospel a càrrec de les Sey Sisters (dimecres 10 de febrer)

Hi esteu tots convidats!

No hay comentarios:

Publicar un comentario