jueves, 31 de julio de 2014

Les emocions

A la secció de llibres de coneixements infantils, hi podreu trobar, llibres que tracten el tema de les emocions:

"El gran llibre de les emocions"  Mary Hoffman, Ros Asquith. Editorial Joventut.

Com et sents avui? Trist? Avorrit? Gelós? Excitat? Ximple? O una barreja de tot això i més...? Descobreix molts tipus d'emocions diferents amb els nens d'aquest llibre, mira si trobes emocions que es correspongin amb les teves, o que t'ajudin a entendre el que senten altres persones... I fixa't si trobes el gat cada vegada que passes la pàgina... Ell també té emocions.

"Exploradors emocionals. Un plantejament creatiu per gestionar les emocions" Maria Mercè Conangi, Jaume Soler. Editorial Parramón

L'ecologia emocional és l'art de gestionar, de forma sostenible, el nostre món emocional de manera que la nostra energia afectiva ens serveixi per enriquir-nos, per augmentar la qualitat de les nostres relacions i millorar el món en què vivim. En aquest llibre descobrirem que la vida és un viatge apassionant i tindrem l'oportunitat de recórrer i admirar territoris molt diversos. Per embarcar-nos-hi haurem de disposar de l'"equipatge" més adequat i tenir moltes ganes de buscar i descobrir tresors. També treballarem la confiança per enfrontar-nos als nostres dracs i superar les nostres pors.




No hay comentarios:

Publicar un comentario