jueves, 18 de octubre de 2018

10 llibres joc de la biblioteca que recomanen els nostres usuaris

Et presentem 10 llibres jocs que pots trobar a la biblioteca i que us recomanen els nostres usuaris:



CERA, Joaquin. RAMIS, Juan Carlos. Busca i troba els Xunguis a la diada de Sant Jordi
Els Xunguis, encara que siguin extraterrestres, també són una mica catalans per part de pares, els seus autors Ramis i Cera. I per això no es podien perdre una festa tan tradicional a Catalunya com la Diada de Sant Jordi.Llibres i roses, cavallers, princeses i dracs, tot s'uneixen perquè els més joves coneguin una mica més l'origen d'aquest dia.


NILSEN, Anna. Misteri a subhasta
Un joc de trobar les diferències i una història de misteri amb reproduccions de 34 quadres procedents de l’Hamburg Kunsthalle d’Hamburg, el Musée d’Orsay de París, el Museum of Fine Arts de Boston i el Museu del Prado de Madrid.


BREZINA, Thomas. De nit, a l’escola
Els tres amics de la Penya dels Tigres descobreixen que passen coses estranyes a la seva pròpia escola: cites nocturnes amb objectius misteriosos, una senyora vella que apareix i desapareix i qui sap si fins i tot hi ha fantasmes! A més, el propietari de l'edifici vol vendre'l i convertir l'escola en un supermercat.

BARROUX. On és l’estrella de mar?
BARROUX. On és l’elefant?
On és l’estrella de mar? On anirà a parar si el mar està ple de deixalles?
On aniran l’elefant, el lloro i la serp si els boscos desapareixen?
Per als més petits.

HERGÉ. Llibre de jocs de Tintín
IBÁÑEZ, F. Libro de juegos de Mortadelo y Filemón

LAVAL, Thierry. Digues on és
Llibre de jocs amb solapes per aprendre vocabulari. 




SALOMÓ, Xavier. Quin caos d’habitació
En Pau cada dia té l’habitació més desendreçada i cada cop es més difícil, també per als lectors, trobar-hi certs objectes. El pare sempre l’ha de renyar perquè ho endreci tot. Però darrere de les ordres del pare s’hi amaga un gran afecte.

DUNBAR, Fiona. Vejam si ho endevines!
Obre aquest llibre i mira els seus dibuixos misteriosos. Pots endevinar el què són? A primer cop d’ull sembla molt fàcil: un gat, una palmera, un lleó, un rei... Però, n’estàs segur? Quan passis la pàgina veuràs que les aparences enganyen...

No hay comentarios:

Publicar un comentario