miércoles, 14 de marzo de 2012

Actes 6 i 7

Fem un repàs de les activitats 6 i 7 dels 25 actes de celebració de l'aniversari de la biblioteca

ACTE 6: TALLER DE PUNTS DE LLIBRE GEGANTS

Els dies 29 de febrer i 1 i 2 de març es va fer simultàniament a la Biblioteca i al Punt Jove Flik Flak un taller de punts de llibre gegants. A partir d'unes fustes d'1,70 X 0,35 i de diferents materials (papers, pintura, roba, retoladors...) 8 grups de nens (de 6è de primària i de 1r d'ESO) van elaborar uns punts de llibre gegants amb un denominador comú: que sortís un personatge de conte i el logo dels 25 anys de la biblioteca.
Els punts de llibre són aquests:

Durant la setmana del 5 al 9 de març els punts de llibre van estar exposats a la biblioteca i tots els usuaris van anar passant a votar el seu punt de llibre preferit. El divendres, vam fer el recompte de vots i els resultats van ser els següents:
TOTAL DE VOTS: 355
VOTS VÀLIDS: 353
VOTS EN BLANC: 1
VOTS NULS: 1
Punt de llibre més votat: DIARI DEL GREG (número 5)
2n classificat: LA CAPUTXETA VERMELLA (número 7)
3R classificat: LA FADA (número 2)

El primer classificat serà exposat a l'Ajuntament de Balenyà, el segon a l'Espai Cultural i el tercer al pavelló municipal d'esports.

ACTE 7: QUINZENA DE PERE CALDERS

Ja que aquest 2012 es commemora el centenari del naixement de l'escriptor Pere Calders a la biblioteca hem aprofitat per:
- Fer un racó dedicat a Pere Calders amb fotografies, l'Auca de Joan Vilamala i l'obra de l'autor
- Explicar el conte "Raspall" de Pere Calders a tots els nens de l'escola
- Representar, gravar i projectar un fragment d'"Antaviana" amb nens de 6è de primària
- Fer la tertúlia del dilluns 12 de març a partir de 2 contes de Pere Calders "Coses de la providència" i "Una invasió subtil".

Ja preparem els actes 8 i 9... De moment us avancem que l'acte 8 es farà conjuntament amb el Centre Obert La Quitxalla i l'acte número 9 tindrà relació amb el món del teatre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario