martes, 7 de febrero de 2012

25 X 25 (3): En Talet i en Talòs van de visita a El Roc Petit

Avui dimarts 7 de febrer s'ha celebrat el 3r acte de celebració dels 25 anys de la Biblioteca el Drac: "En Talet i en Talòs van de visita a El Roc Petit".

La contista de la biblioteca, la Rosa Gualda, s'ha desplaçat a la nova llar d'infants municipal de Balenyà per a explicar el conte "Un malentès molt indigest", els protagonistes del qual són les dues mascotes de la biblioteca, El Petit Talet i en Talòs.
Amb aquestes activitats pretenem acostar la biblioteca a tots aquells que, per diferents motius, no la utilitzen habitualment; en aquest cas, als petits alumnes de la llar d'infants. I de fet, ens hem presentat als nens de la llar d'infants de la millor manera, portant-los les nostres mascotes i explicant-los què és una biblioteca, ja que aquest és el missatge final del conte que hem explicat.
Al final del conte, els nens del Roc petit s'han volgut fer una fotografia amb en Talet i en Talòs:

Els actes de 25X25 continuen i per aquest mes de febrer tenim:
- La biblioteca es desplaça al Casal Oller: dijous 23 de febrer
- Taller de punts de llibre gegants: divendres 2 de març

Dir-vos també, que el passat 30 de gener es va celebrar la Gala dels Supertalentosos (25X25, acte 2), festa d'entrega de premis als guanyadors del joc del Supertalentòs de la Biblioteca. Si voleu saber més coses de la Gala i veure la gran foto de Supertalentosos visiteu aquest enllaç:

http://phobos.xtec.cat/ceipj23balenya/2012/01/gala-dels-supertalentosos-2012/

No hay comentarios:

Publicar un comentario