viernes, 2 de julio de 2010

Bibliopiscina 2010

Bibliopiscina 2010 és una activitat conjunta del PuntJove FlikFlak i la biblioteca el Drac i consisteix en portar una petita part de la biblioteca a la piscina municipal dels Hostalets de Balenyà.

Durant el mes de juliol, cada dimarts a partir de dos quarts de cinc i fins a les 7 de la tarda podreu trobar a la paradeta del FlikFlak una petita part de la Biblioteca el Drac (contes, còmics, novel·les) per a llegir a la piscina o per a emportar-vos a casa. La primera setmana hi trobareu títols com "El símbol perdut" de Dan Brown, "Pà negre" d'Emili Teixidor o "El apóstol número 13" de Michel Benoit. També hi trobareu informació sobre les novetats de la biblioteca i butlletes per a fer-vos el carnet de lector.



Durant aquest mes de juliol a la biblioteca també podreu gaudir del racó de bibliovacances amb tot d'informació per a gaudir de l'estiu. Aquest any volem destacar les guies "Escapadas en familia" que ens ofereixen diferents alternatives per a disfrutar de diferents ciutats europees. Son força interessants per a planificar viatges familiars ja que hi ha propostes per a grans i per a petits. Recordeu que la biblioteca està oberta durant tot el mes de juliol de 4 a 7 de la tarda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario