miércoles, 15 de febrero de 2017

Petits llibres amb molt ARTCarmen Páramo La Alhambra de los niños
La Alhambra está colgada en lo alto de una colina, así, brillante y deseable, como una manzana en la rama de su árbol a la vista de todo el mundo y esperando que alguien se atreva a cogerla.

Moheieddin Ellabbad La libreta del dibujante
En este libro se muestran los dibujos como exponentes de nuestras culturas. Así, el tubo de pintura color “carne” que él utiliza para pintar la piel, ha sido fabricado en Occidente, de donde fue importado a Egipto, pero su mano, junto al dibujo, tiene otro color, el de su propia piel. De la misma manera, los personajes se mueven según la tradición gráfica árabe, en sentido inverso a nuestros héroes occidentales.
Jon Scieszka Moma  En busca del arte
Nunca buscar a un amigo resultó una experiencia visual tan maravillosa. La búsqueda de Arte atrapa al lector y le conduce a través de un personalisimo recorrido por las grandes obras del Museo de Arte Moderno de Nueva York (MoMA).

Annika Holm L’Anton i els dracs
L’Anton i el seu pare són a la platja de Sitges, població propera a Barcelona, i aixequen castells de sorra. Són gairebé tan bonics com les cases del veritable arquitecte Gaudí a Barcelona! Qui era Gaudí pare? Parla’m d’ell! I de les seves cases!

Philip Steele i Steve Noon Una ciutat al llarg del temps
Comença un viatge espectacular durant el qual descobriràs la història d’una ciutat, des dels primers poblaments grecs fins al desenvolupament d’una gran metròpoli moderna. Observa com va creient i com van canviant els costums de la gent al llarg dels segles!

Maria Rosa Pous i Mercè Puntí Història universal de l’art
Història de l’art per a tots els públics. No és un estudi exhaustiu de totes les obres i autors, sinó un viatge per les etapes i civilitzacions més rellevants de tota la història de la humanitat, un repàs al context històric que va fer sorgir uns determinats llenguatges plàstics i estètics a cada època.

Brenda V. Northeast Per l’amor d’Auguste
A l’Auguste li agradava pintar a la llum estiuenca del sol, mentre bufava una brisa suau. El seu goig era pintar la bellesa que veia en les persones i en la natura.

Maria J. Jordà Descobrint el món màgic de Van Gogh
Sabies que Vincent Van Gogh només va vendre un quadre en tota la seva vida? Sabies que el seu color preferit era el groc? Saps per què pintava gira-sols? Saps qui era en Theo?
Béatrice Fontanel La meva primera història de l’Art
Per què, davant d’un quadre o d’una escultura, de vegades tenim una sensació nova, desconeguda? Als homes prehistòrics els passava el mateix, en mirar les pintures de les coves? Com van néixer les primeres obres d’art? Per què els egipcis representaven sempre les cares de les persones de perfil? Què fa que considerem que Giotto, Miquel Àngel o Picasso són uns genis?

Carlos Esteve El viatge fantàstic de Dalí
Acompanya en Salvador Dalí i la Gala en aquest viatge on descobrirem com la creativitat i la imaginació ens ajuden a assolir l’eterna joventut, és a dir, a no deixar mai de ser uns joves plens d’il·lusions.

El ABC del arte para niños
Este libro aborda las particularidades y el estilo de treinta artistas. Asimismo analiza los diferentes significados y funciones del arte a partir de cuadros, esculturas, fotografías y grabados. Todo ello estimulando la creatividad y la imaginación de los niños, invitándoles a preguntarse por qué los artistas crean sus obras de una forma u otra, y ayudándoles a entender el color, la forma , la textura y el diseño.

Miquel Obiols. El quadre més bonic del món
Si vols conèixer el punt de vista d'en Miró, hauràs de seguir les peripècies de cinc taques de pintura molt salvatges i amb moltes ganes de tacar. 

Anna Nilsen. Misteri a subhasta
Una terrible sorpresa deixa astorat l' Enric de Sala, propietari d'una casa de subhastes, la nit abans d'una subhasta de quadres d'artistes famosos: alguns dels quadres a la venda són falsificacions, i els originals els ha robat un delinqüent molt astut. L'Enric necessita que algú amb molta vista l'ajudi a trobar les falsificacions i a descobrir qui s'amaga darrere del robatori. Estàs preparat per a la feina? Esperem que sí, perquè el futur de la subhasta és a les teves mans!No hay comentarios:

Publicar un comentario