viernes, 23 de abril de 2010

La biblioteca surt al carrer

Un any més i coincidint amb la diada de Sant Jordi la biblioteca el Drac ha sortit al carrer, a la plaça Josep Espona col·laborant en la festa de Sant Jordi de Balenyà.

Hem muntat una paradeta amb llibres, novetats i diferents fulletons amb guies de la biblioteca i també el racó de contes, amb carros de contes i coixins per seure i llegir una estona. Durant el matí també hem fet, coordinats amb l'escola Joan XXIII, el taller de contes, on tots els nens de l'escola hi han passat i han pogut escoltar contes com "Polls" d'Stephanie Blake, "Els colors de l'Àfrica", "L'esquirol poruc", "Contes de màgia d'arreu del món" i "La llegenda de Sant Jordi" (representada per titelles).



La gent que ha passat per la paradeta de la biblioteca han pogut veure les novetats de Sant Jordi. Us en presentem algunes:

"Diguem qui sóc"
Julia Navarro
Una apassionant aventura protagonitzada per uns personatges inoblidables que les seves vides conxtrueixen un magnífic retrat de la història del segle XX. Des dels anys de la Segona República espanyola fins a la caiguda del Mur de Berlín passant per la Segona Guerra Mundial i la Guerra Freda, la novel·la de Julia Navarro és plena d'intriga, política, espionatge, amor i traïció.

"Dublinesca"
Enrique Vila-Matas
Samuel Riba se considera el último editor literario y se siente hundido desde que se retiró. Un día tiene un sueño premonitorio que le indica claramente que el sentido de su vida pasa por Dublín. Convence entonces a unos amigos para acudir al "Bloomsday" y recorrer juntos el corazón mismo del "Ulises" de James Joyce.

"La princesa de gel"
Camilla Läckberg
L'escriptora Erica Falck torna al seu poble natal, Fjällbacka. Ha heretat la casa dels seus pares, morts fa poc en un accident de trànsit, i intenta acabar la biografia que té entre mans. Al cap de pocs dies, un veí descobreix el cadàver d'Àlex Wijkner, la seva amiga d'infantesa, en una banyera plena d0aigua gelada i amb les venes tallades...

"El llibre dels encanteris"
Katherine Howe
Una novel·la meravellosament escrita que desenterra un dels períodes més fascinants i commovedors de la història americana: els judicis de les bruixes de Salem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario